workshop foto

SERVICII


Descoperă unele dintre cele mai spectaculoase locuri din țară cu ajutorul workshop-urilor de fotografie create special pentru tine și învață în ritmul tău, alături de trainerii noștri.

09
Dec 2017

Lightroom - editarea si indexarea fotografiilor BV

Brasov
1
LOCURI
400
LEI
Durata
2 zile
Tematica
Editare si indexare foto
Program
Adobe Lightroom
Trainer
Dan Dinu

Zilnic vedem fotografii minunate și ne întrebăm care sunt secretele din spatele acestora. Ei bine a venit momentul să le aflați alături de Dan Dinu, la un workshop interactiv ce își propune să vă dezvăluie tainele Adobe Lightroom, un program special conceput pentru fotografi, unde puteți edita, arhiva și indexa imaginile digitale. Uitați de miile de imagini împrăștiate peste tot, uitați de programe complicate și neprietenoase, pentru că aveți acum șansa să învățati cum lucrează un fotograf profesionist.Informații importante și utile:


 • grup restrâns pentru a da posibilitatea trainer-ului de a lucra cu fiecare în parte
 • lucrul direct pe baza de date a fotografului Dan Dinu și discuții despre structura acesteia
 • informații despre back-up pe medii de stocare externe și despre color management
 • workflow complet de la descărcarea imaginilor și până la indexarea și editarea lor
 • informații despre cuvinte cheie și modul cum se pot folosi în organizarea imaginilor
 • informații despre formatul RAW, white balance, histogramă și editare de imagini
 • sfaturi despre calibrarea și alegerea monitorului
 • curățarea gratuită a senzorului pentru participanți

 • trainer cu experiență de 11 ani în susținerea de cursuri și workshop-uri

 • echipamente foto la prețuri speciale de la parteneri

 

Workshop-ul pe care îl susținem este sub forma unui training intensiv și are două părți distincte, ce se vor desfășura pe parcursul a câte 5h, în cele două zile de workshop. Prima dintre ele, este dedicată indexării și arhivării fotografiilor într-o bază de date concepută în mod profesionist, cu soluții de back-up și facilități simple de căutare. A doua parte este dedicată editării imaginilor în Adobe Lightroom și vă va oferi un workflow complet, de la declanșare și până la imaginea finală. Ambele zile conțin atât părți teoretice, în care vă vor fi explicate noțiunile de bază, dar și părți practice, în care o să puteți exersa împreună cu trainer-ul.


La acest workshop veți învăța bazele fotografiei digitale, veți învăța despre formatul RAW și care sunt avantajele acestuia, veți învăța cum să vă calibrați monitorul și câteva noțiuni de bază despre color management, veți învăța cum se editează o fotografie și care sunt principalele secrete pentru a obține imagini corect procesate, veți învăța cum să vă stocați și cum să vă arhivați fotografiile pe termen lung, veți învăța cum să vă indexați imaginile și cum să le adăugați cuvinte cheie care să vă ușureze căutarea ulteriora și veți vedea cum se lucrează în Adobe Lightroom, program dedicat fotografilor.

 

DESPRE TRAINER


Dan Dinu va fi alături de voi pe toată perioada acestui workshop și vă va îndruma permanent. Trainer-ul folosește Adobe Lightroom cu succes de mai bine de 7 ani, iar experiența de a vedea cum se lucrează într-o bază de imagini bine indexată și concepută în mod profesionist, vă va deschide cu siguranță ochii și vă va arăta cât de important este să vă mențineți munca în ordine și să vă editați corect fotografiile.

 

Mai multe detalii despre trainer găsiți pe www.dandinu.net

 

AVANTAJE ȘI BENEFICII


Special pentru voi, am pus în serviciile PHOTOLIFE experiența din 2007 și până astăzi a lui Dan Dinu în susținerea cursurilor de fotografie și organizarea de workshop-uri și ture foto, alături de experiența și dedicarea trainerilor noștri și de beneficiile asigurate de cei mai buni parteneri din domeniu.

 

 • Participanții beneficiază de prețuri speciale de la partenerii noștri, și pot achiziționa camere foto și obiective oferite deNikon, trepiede de la Manfrotto și Gitzo, genți și rucsaci foto de la Kata și National Geographic, oferite de Photo Set-up.

 

 • Participanții pot beneficia de dublul punctelor la orice comandă pe www.f64.ro, iar aceste puncte le puteți folosi pentru achiziția ulterioară de produse. Vă rugăm să ne cereți codul care activează această ofertă specială.

 

 • Participanții primesc pe o perioadă nelimitată un discount de 20% pentru orice serviciu de înrămare profesională comandat pe site-ul www.arta-inramarii.ro.

 

 • Participanții pot învăța cum se curăța senzorul aparatului foto și pot beneficia de o curățare gratuită cu produse Visible Dust.

 

 • Participanții se pot înscrie în grupul nostru de pe Facebook, un grup închis și dedicat doar celor care au urmat un curs, workshop sau photo tour alături de noi și unde vor putea beneficia de feedback și sfaturi de la toți trainerii PhotoLife.

 

 • Cele mai frumoase imagini realizate de către participanții la turele noastre foto, fie ele ture de la curs, workshop-uri sau photo tour-uri, vor fi publicate în revista PhotoLife magazine și vor avea șansa să intre în expoziția anuală pe care o organizăm.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu)

După ce ați citit toate informațiile și v-ați înscris la photo tour, o să primiți un mail de confirmare și un altul cu toate informațiile necesare legate de locul de întâlnire, posibilități de transport și alte informații utile. Vă rugăm să căutați și în folderul Spam, dacă mail-ul nu a ajuns în Inbox așa cum ar trebui. În contul vostru de pe site puteți vedea situația înscrierii.

 

LOC

 

Workshop-ul se va desfășura la sediul PHOTOLIFE (HUB 1317), pe strada Griviței, în spatele magazinului Onix. Între Pizzeria 4 Amici și Onix este o mică străduță, unde o să vedeți o clădire mov. Intrarea se face pe ușa din dreapta. Locul exact îl puteți vedea aici.


ECHIPAMENT

Workshop-ul este destinat în special prelucrării de imagini și nu necesită echipament fotografic. Dacă aveți unele nelămuriri legate de acesta sau diverse întrebări la care vreți să aflați răspunsul, puteți veni și cu aparatul de fotografiat.

Sala în care se desfășoară activitățile este echipată cu proiector și ecran. Vă rugăm să aduceți un  laptop pentru o mai bună desfășurare a activității și pentru a putea experimenta în același timp cu trainerul. La workshop veți primi toate soft-urile necesare în varianta trial pentru experimentare. Cea mai mare parte a workshopului se va desfășura în Adobe Lightroom, soft dedicat special fotografilor.

În cadrul workshop-ului veți învăța cum se calibrează un monitor și veți vedea echipamentul necesar pentru acest lucru. De asemenea o să discutăm despre echipamentele necesare pentru stocarea imaginilor pe termen lung și despre cum se face acest lucru. Tot în cadrul workshop-ului putem discuta și despre imprimarea fotografiilor.


PROGRAM ORIENTATIV

Sâmbătă

09.00   Întâlnirea participanților, prezentarea tematicii.
09.30   Seminar teoretic. Indexarea și arhivarea fotografiilor.
10.30   Coffee break.
11.00   Seminar practic. Indexarea și arhivarea fotografiilor.
14.00   Masă (opțional) unde putem continua discuțiile.

 

Duminică

09.00   Scurtă recapitulare a zilei precedente.
09.30   Seminar teoretic. Editarea fotografiilor.
10.30   Coffee break.
11.00   Seminar practic. Editarea fotografiilor.
14.00   Masă (opțional) unde putem continua discuțiile.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

Taxa de participare include:


 • instruirea și suportul de la workshop (partea teoretica studiată și diploma de participare);
 • coffee break.

 

Taxa nu include:


 • transportul până la locație;
 • masa de prânz opțională.

 

PLATA

 

După înscriere o să primiți o factură proformă cu valoarea de 200 lei, ce constituie un avans, pentru a putea efectua plata și pentru a rezerva locul. După ce ați făcut plata, vă rugăm să ne trimiteți o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupă în ordinea primirii confirmărilor de plată, nu în ordinea completării formularului de înscriere. Vă rugăm să verificați locurile disponibile înainte să efectuați plata. Vă rugăm să ne comunicați orice abatere de la aceste condiții, pentru a găsi soluții avantajoase pentru ambele părți. A doua parte din taxă se poate plăti la fața locului.


Cei care vor să urmeze acest serviciu în cadrul unei firme și au nevoie de factură cu alte informații decât cele furnizate la înscriere sunt rugați să anunțe acest lucru  și să furnizeze detaliile pentru facturare.

 

ANULARE/REPROGRAMARE


Vă rugăm să anunțați anularea participării dumneavoastră la workshop cu cel puțin 14 zile înainte de începerea acestuia. În aceste condiții, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, în limita locurilor disponibile. Dacă anularea vine cu mai puțin de 14 zile înainte de începerea photo tour-ului, valoarea  taxei plătite până în acel moment nu va mai putea fi returnată și va acoperi cheltuielile comune.


Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

SC PHOTOLIFE SRL se angajează să presteze, în cadrul photo tour-ului servicii fotografice de calitate către participanți. Toate informațiile prezentate în cadrul acestuia vor ajuta la dezvoltarea ulterioară a participanților și le vor imbunătăți cunoștințele în domeniu.


Toate informațiile furnizate de către participanți la photo tour, atât la înscriere cât și în timpul acestuia, sunt confidențiale și nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele referitoare la activitățile SC PHOTOLIFE SRL, ele nu vor fi sub nicio forma înstrăinate unor terți.


ÎNSCRIEREA

 

Completarea formularului de înscriere trebuie realizată după verificarea prealabilă a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate constant și afișate pe site în spațiul informațional aferent fiecărui workshop. După completarea formularului o să primiți o confirmare prin care vi se va valida înscrierea.

 

PLATA

 

După înscriere o să primiți o factură proformă cu valoarea de 200 lei, ce constituie un avans, pentru a putea efectua plata și pentru a rezerva locul. După ce ați făcut plata, vă rugăm să ne trimiteți o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupă în ordinea primirii confirmărilor de plată, nu în ordinea completării formularului de înscriere. Vă rugăm să verificați locurile disponibile înainte să efectuați plata. Vă rugăm să ne comunicați orice abatere de la aceste condiții, pentru a găsi soluții avantajoase pentru ambele părți. A doua parte din taxă se poate plăti la fața locului.

 

ANULARE/REPROGRAMARE


Vă rugăm să anunțați anularea participării dumneavoastră la workshop cu cel puțin 14 zile înainte de începerea acestuia. În aceste condiții, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, în limita locurilor disponibile. Dacă anularea vine cu mai puțin de 14 zile înainte de începerea photo tour-ului, valoarea  taxei plătite până în acel moment nu va mai putea fi returnată și va acoperi cheltuielile comune.

 

Acceptarea condițiilor prezentate aici se face implicit de către participanții la curs odată cu completarea formularului de înscriere.


Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

In toti anii nostrii de activitate, nu am acumulat numai experienta, ci ne-am facut si foarte multi prieteni. Daca inca nu esti convins de profesionalismul care ne caracterizeaza, poti citi mai jos parerile unora dintre cei care au participat la activitatile noastre, indiferent daca a fost vorba despre un curs foto, un workshop sau un photo tour.
Dan Dinu
Lightroom - editarea si indexarea fotografiilor BV, 20 Mai 2013
Dumitru TODOSIUC Acesta a fost primul curs la care am participat alaturi de Dan Dinu si cu siguranta nu va fi ultimul. Cursul de indexare si editare a fotografiilor, mi s-a parut foarte instructiv si pot spune ca iti pune putina ordine in viata de fotograf amator si iti deschide noi orizonturi in acelasi timp. Atmosfera prietenoasa, relaxata si prezentarea foarte bine documentata m-au motivat sa fiu atent la toate detaliile si ... sunt o gramada. Foarte multa informatie noua, intr-un timp relativ scurt te pune putin la incercare, dar la final iti dai seama ca merita tot efortul. Multumesc Dane, si ma bucur ca ne-am revazut dupa atatia ani.
Momentan nu exista imagini de making of pentru acest workshop. Daca vreti sa vedeti care a fost atmosfera la celelalte activitati ale noastre, va invitam sa intrati aici.

Cursuri gratuite


Curs foto
Curs foto online
Aceste cursuri gratuite sunt cu titlu consultativ si va ajuta sa va faceti o idee despre cum arata cursul normal. Pentru a accesa cursurile in format complet apelati la serviciile noastre.

Cursuri & Workshop-uri
PARTENERI

SUSTINEM