Photo tour

SERVICII


Cele mai spectaculoase și fotogenice locuri nu sunt greu de găsit dacă ai o îndrumare pe măsură. Lasă-te purtat de pasiunea ta și călătorește, descoperă și fotografiază alături de Dan Dinu și ceilalți traineri ai noștri.

13
Mar 2017

Luminile nordului

Arhipelagul Lofoten / Norvegia
0
LOCURI
1600
EUR
Inscriere
pana la 01 decembrie 2016
Durata
9 zile
Tematica
Fotografie de peisaj
Traineri
Dan Dinu & Dorin Bofan

Dincolo de cercul polar, la 68 de grade latitudine nordică, lumina atinge pământul sub un unghi atât de lateral, încât peisajul este fotogenic pe tot parcursul zilei. Lumina de apus și răsărit se prelungește într-o îngemănare perfectă cu ora albastră, iar pe cer pot apărea spectaculoasele lumini ale Aurorei Boreale. Acest tărâm unic, cu fiorduri impresionante și plaje spectaculoase, cu mirosul specific al oceanului și al algelor, cu pitorescul satelor pescărești și cu labirintul de insule, va fi destinația noastră fotografică de excepție, alături de Dan Dinu și Dorin Bofan.

29
Apr 2017

Coasta Spaniei

Asturia & Biscaya
0
LOCURI
1200
EUR
Inscriere
pana la 1 decembrie 2016
Durata
8 zile
Tematica
Fotografie de peisaj
Traseu
Fara dificultate
Trainer
Dan Dinu

Nordul Spaniei are unele dintre cele mai spectaculoase peisaje de coastă din Europa, iar fluxul și refluxul oferă în acest loc o dinamică inedită. Golful Biscaya este renumit pentru furtunile lui, iar acest lucru se vede în peisajul spectaculos sculptat de valuri. Peșterile, arcadele, falezele impresionante și rocile cu forme inedite vor fi doar o parte din subiectele noastre. Dacă mai punem la socoteală și peisajul montan din Asturia și Țara Bascilor și delicioasa bucătărie a zonei, credem că am găsit rețeta perfectă pentru un nou photo tour alături de Dan Dinu.

25
Mai 2017

In inima Deltei

Rezervatia biosferei Delta Dunarii
0
LOCURI
1400
LEI
Durata
4 zile
Tematica
Fotografie wildlife si peisaj
Traseu
Fara dificultate
Trainer
Dan Dinu

Delta Dunării este un habitat acvatic uimitor, a cărui frumusețe este egalată doar de puține locuri de același fel din lume. Vă invit la o plimbarea fotografică prin însăși inima acestei lumi de ape, să descoperim împreună lacuri spectaculoase, canale sălbatice, locuri inedite precum Pădurea Letea și sute de păsări aflate în plin penaj nupțial. Vom fotografia avifauna din barcă, în condiții optime, și vom învăța foarte multe despre comportamentul și unicitatea lumii păsprilor de apă.

26
Aug 2017

Tara de gheata si foc

Islanda
5
LOCURI
*
EUR
Inscriere
pana la 01 aprilie 2017
Durata
15 zile
Tematica
Fotografie de peisaj si wildlife
Trainer
Dan Dinu

Islanda este un tărâm al contrastelor și al diversității, ce pe o suprafață destul de restrânsă adăpostește un număr impresionant de vulcani, cel mai mare ghețar si cea mai mare cascadă din Europa. În același timp, coastele Islandei formează unele dintre cele mai dinamice și spectaculoase peisaje ale continentului, fiind inedite mai ales datorită nisipului negru de origine vulcanică. Dacă mai adăugăm aici și diversitatea de specii din zona arctică, putem înțelege de ce această insulă este un adevărat paradis pentru orice fotograf de natură.

15
Sep 2017

Wildlife in Pantanal

Brazilia
3
LOCURI
*
EUR
Inscriere
pana la 31 decembrie 2016
Durata
09 zile
Tematica
Fotografie de peisaj si wildlife
Trainer
Dan Dinu

Pantanal este cea mai întinsă zonă umedă din lume, iar animalele de aici sunt printre cele mai surprinzătoare din America de Sud. Indiferent că ne gândim la simpaticii coati, la caimani, la anaconda, cel mai mare șarpe din lume sau la capibara, cel mai mare rozător, la furnicari, tapiri, papagali și alte sute de păsări inedite, sau năstrujnicii capucini și enigmaticii jaguari, această zonă are tot ce îți poți dori în materie de animale sălbatice. Vă invităm la o tură memorabilă într-un loc unic în lume ce abundă de viață.

25
Noi 2017

Coasta Bretaniei

Franta
5
LOCURI
1150
EUR
Inscriere
01 mai 2017
Durata
8 zile
Tematica
Fotografie de peisaj si calatorie
Traseu
Fara dificultate
Trainer
Dan Dinu

Bretania constituie cel mai vestic punct al Franței și oferă un peisaj de coastă inedit, plin de istorie. De la spectaculosul Mont Saint-Michel la orașul de corsari Saint-Malo, de la insule pitorești și până la rozul coastei de granit, toate aceste subiecte, alături de faruri, orașe fortificate și porturi pitorești, vor fi atracțiile noastre principale. O să învățăm ce înseamnă fotografia de călătorie, într-o destinație extrem de generoasă în subiecte.

Cursuri gratuite


Curs foto
Curs foto online
Aceste cursuri gratuite sunt cu titlu consultativ si va ajuta sa va faceti o idee despre cum arata cursul normal. Pentru a accesa cursurile in format complet apelati la serviciile noastre.

Cursuri & Workshop-uri
PARTENERI

SUSTINEM