Photo tour

SERVICII


Cele mai spectaculoase și fotogenice locuri nu sunt greu de găsit dacă ai o îndrumare pe măsură. Lasă-te purtat de pasiunea ta și călătorește, descoperă și fotografiază alături de Dan Dinu și ceilalți traineri ai noștri.

29
Sep 2016

Wildlife in Delta Dunarii

Rezervatia biosferei Delta Dunarii
1
LOCURI
1350
LEI
Durata
4 zile
Tematica
Fotografie de peisaj si wildlife
Trainer
Dan Dinu

OFERTĂ LAST MINUTE - 100 lei discount. De cum pui pentru prima dată piciorul într-o barcă și te avânți pe canalele Deltei, rămâi cu siguranță uluit în fața acestei zone pe care uneori nu o apreciem la adevărata ei valoare. Delta se remarcă în primul rând prin bogăția avifaunei, iar tura noastră foto de aici se bazează în special pe acest aspect. Pe parcursul turei o să mergem în căutarea păsărilor, pe unele dintre cele mai frumoase și sălbatice canale și lacuri. O tură foto în lumea apelor și a păsărilor este cu siguranță o experiență ce nu trebuie ratată.

11
Oct 2016

Luminile nordului

Arhipelagul Lofoten / Norvegia
0
LOCURI
1500
EUR
Inscriere
pana la 01 martie 2016
Durata
9 zile
Tematica
Fotografie de peisaj si calatorie
Traseu
Dificultate moderata
Traineri
Dan Dinu & Dorin Bofan

Dincolo de cercul polar, la 68 de grade latitudine nordica, lumina atinge pamantul sub un unghi atat de lateral, incat peisajul este fotogenic pe tot parcursul zilei. Lumina de apus si rasarit se prelungeste intr-o ingemanare perfecta cu ora albastra, iar pe cer pot aparea spectaculoasele lumini ale Aurorei Boreale. Acest taram unic, cu fiorduri impresionante si plaje spectaculoase, cu mirosul specific al oceanului si al algelor, cu pitorescul satelor pescaresti si cu labirintul de insule, va fi destinatia noastra fotografica de exceptie, alaturi de Dan Dinu si Dorin Bofan.

29
Oct 2016

Taramurile Scotiei

Isle of Skye & Glencoe
0
LOCURI
1150
EUR
Inscriere
pana la 01 mai 2016
Durata
9 zile
Tematica
Fotografie de peisaj si calatorie
Traseu
Dificultate moderata
Traineri
Dan Dinu & Horia Bogdan

Scoția este o țară fascinantă, cu un relief diversificat, ce trece de la crestele unora dintre cei mai vechi munți ai Europei și ajunge la plajele inedite de pe malul oceanului. Insula Skye ne va uimi cu relieful montan și cu formațiuni de rocă impresionante, iar Glencoe ne va întâmpina cu peisajul montan și habitatul mlăștinos, atât de specific acestui ținut. Dacă mai punem în toată această ecuație și castelele acestei țări, obținem un decor perfect pentru un photo tour de excepție alături de Dan Dinu și Horia Bogdan.

12
Noi 2016

Coasta Bretaniei

Franta
0
LOCURI
1100
EUR
Inscriere
01 mai 2016
Durata
8 zile
Tematica
Peisaj si calatorie
Trainer
Dan Dinu

Bretania constituie cel mai vestic punct al Franței și oferă un peisaj de coastă inedit, plin de istorie. De la spectaculosul Mont Saint-Michel la orașul de corsari Saint-Malo, de la insule pitorești și până la rozul coastei de granit, toate aceste subiecte, alături de faruri, orașe fortificate și porturi pitorești, vor fi atracțiile noastre principale. O să învățăm ce înseamnă fotografia de călătorie, într-o destinație extrem de generoasă în subiecte.

29
Apr 2017

Coasta Spaniei

Asturia & Biscaya
1
LOCURI
1150
EUR
Inscriere
pana la 1 decembrie 2016
Durata
8 zile
Tematica
Fotografie de peisaj
Traseu
Fara dificultate
Trainer
Dan Dinu

Nordul Spaniei are unele dintre cele mai spectaculoase peisaje de coastă din Europa, iar fluxul și refluxul oferă în acest loc o dinamică inedită. Golful Biscaya este renumit pentru furtunile lui, iar acest lucru se vede în peisajul spectaculos sculptat de valuri. Peșterile, arcadele, falezele impresionante și rocile cu forme inedite vor fi doar o parte din subiectele noastre. Dacă mai punem la socoteală și peisajul montan din Asturia și Țara Bascilor și delicioasa bucătărie a zonei, credem că am găsit rețeta perfectă pentru un nou photo tour alături de Dan Dinu.

15
Sep 2017

Wildlife in Pantanal

Brazilia
3
LOCURI
*
EUR
Inscriere
pana la 31 decembrie 2016
Durata
09 zile
Tematica
Fotografie de peisaj si wildlife
Trainer
Dan Dinu

Pantanal este cea mai întinsă zonă umedă din lume, iar animalele de aici sunt printre cele mai surprinzătoare din America de Sud. Indiferent că ne gândim la simpaticii coati, la caimani, la anaconda, cel mai mare șarpe din lume sau la capibara, cel mai mare rozător, la furnicari, tapiri, papagali și alte sute de păsări inedite, sau năstrujnicii capucini și enigmaticii jaguari, această zonă are tot ce îți poți dori în materie de animale sălbatice. Vă invităm la o tură memorabilă într-un loc unic în lume ce abundă de viață.

Cursuri gratuite


Curs foto
Curs foto online
Aceste cursuri gratuite sunt cu titlu consultativ si va ajuta sa va faceti o idee despre cum arata cursul normal. Pentru a accesa cursurile in format complet apelati la serviciile noastre.

Cursuri & Workshop-uri
PARTENERI

SUSTINEM