MAKING OF

SERVICII


Wildlife in Delta Dunarii
making of 2010

Ideea unui workshop foto in Delta Dunarii, a venit mai ales datorita insistentelor unor fosti participanti la cursuri sau workshop-uri mai vechi. De aici si pana la cele doua sesiuni desfasurate nu a fost decat un singur pas, organizatoric bineinteles. Desi vremea din tara a fost foarte capricioasa, cei 16 participanti, cate 8 in fiecare serie, au avut parte de un timp numai bun pentru fotografie. Vreme furtunoasa, cu lumina calda filtrata printre nori, numai buna pentru peisaj, lumina difuza pe timpul zilei, pentru pasari, dar si vreme insorita si calda pentru plimbare.

 

Pasarile au fost si ele prezente, si nu oricum, ci in penaj special de primavara. Am intalnit lebede timide, chire prietenoase, tiganusi, lopatari, multe rate si corcodei, dar si numerosi pelicani. Desi programul a fost unul destul de matinal, cu plecari de la ora cinci, pentru a prinde primele raze de lumina pe lacurile Deltei, participantii nu s-au plans si au rezistat pana tarziu in noapte, pentru a primi feedback, pentru a viziona proiectii si pentru a socializa. Deasemenea le-a fost testata rabdarea in timide incercari de panda, care insa datorita celor nerabdatori nu au fost tocmai prolifice, insa au reusit sa deschida apetitul unora pentru incercari ulterioare.

 

Nu trebuie sa uitam sa amintim ca o parte din succesul celor doua workshop-uri se datoreaza partenerilor nostri implicati in acest proiect si ghidului nostru Iliuta Goean care si de aceasta data s-a demonstrat a fi un foarte bun cunoscator al Deltei si un om pe care te poti baza in astfel de aventuri. Gazdele noastre de la pensiunea Casa dintre Salcii, au fost si ele pe masura asteptarilor, primitoare si binevoitoare, mesele au fost adevarate festinuri si asa cum era de asteptat cu mult, mult peste. Vedeta culinara a fost delicioasa scrumbie la gratar, si asta mai ales pentru ca eram in plin sezon de pescuit la scrumbie si in prohibitie pentru alte specii. Nu trebuie sa uitam insa nici de deserturile delicioase de la mic dejun sau cina.

 

Una peste alta experienta workshop-urilor din Delta a fost una foarte placuta, participantii au plecat incantati de cele intamplate si cu siguranta cu o pofta de a se mai intoarce, pentru ca Delta nu te lasa sa o uiti prea usor. Le multumesc celor care au participat si ii astept si la alte aventuri de acest gen impreuna cu PHOTOLIFE. Nu in ultimul rand le mai felicit o data pe castigatoarele concursului, Silvia Dinu si Florentina Tilvic, pentru frumoasele imagini realizate.

 

Toate bune si ne auzim curand cu alte noutati.ALTE ARTICOLE

TESTIMONIAL

Irina Capatina
Natura in fotografie BV - curs foto

Singurul regret dupa acest curs... este ca s-a terminat. Pe langa informatiile de calitate primite de la fotograful Dan Dinu am avut placerea sa cunosc si un om bun care raspunde cu drag si pasiune la orice intrebare, care ne-a impartasit din tainele si frumusetea fotografiei vazuta de el, cu care am avut placerea sa mergem sa pozam natura si sa bem un ceai fierbinte in varf de munte :) Abia astept sa merg in workshop-uri cu echipa Photolife sa pun in practica ceea ce am invatat. In concluzie, recomand din suflet acest curs. Veti afla o multime de lucruri noi, veti privi altfel prin obiectivul aparatului de fotografiat, va veti imbogati din experienta impartasita de Dan si nu in ultimul rand veti petrece patru ore pe saptamana in compania unor oameni draguti, cu aceeasi pasiune ca si voi.


PARTENERI

SUSTINEM