MAKING OF

SERVICII


Munte si fotografie
making of 2010

Daca anul trecut luna octombrie ne-a intampinat cu vreme buna si cu temperaturi moderate, anul acesta iarna a venit mult mai devreme iar workshop-ul din Bucegi, a devenit unul plin de zapada. Turele insa nu au fost afectate si conform programului ne-am avantat pana in Culmea Strunga, prin zapada si ceata, am poposit din nou pe malul Ialomitei pentru a fotografia micile cascade si am pictat cu lumina in Pestera Ialomitei.

 

Echipa a fost una deosebita, cu multi pasionati de munte si mai ales multi pasionati de fotografie. Atmosfera de cabana oferita de gazdele de la Salvamont, a fost si ea ca de obicei una prietenoasa.

 

Va invitam sa descoperiti cateva imagini din aceasta tura si va asteptam la urmatoarea editie, mai ales ca de data aceasta vom urca pe culmile Bucegiului in primavara, pentru a fotografia crestele acoperite cu bujor de munte.

 

Va asteptam.ALTE ARTICOLE

TESTIMONIAL

Monica Gabriela Mitrea
Initiere in fotografie BV - curs foto

Sunt unul dintre participantii la cursul de initiere in fotografie (nov 2015) si pot spune ca am invatat multe lucruri pe care internetul nu mi le-a oferit. La acest curs pot participa si cei care deja s-au familiarizat cu aparatul si au facut cateva cadre, dar vor mai mult de la ei. Nimic nu se compara cu a invata de la un trainer cu experienta. Aici am gasit raspunsul multor intrebari pe care le aveam. Am descoperit idei noi si am invatat si de la colegii cursanti. Atmosfera, trainer-ul (Dan Dinu) si colegii au fost cu totul nemaipomenite. Pe scurt am invatat de la folosirea aparatului (functii si setari), reguli de compozitie, caracteristici ale tuturor tipurilor de fotografie si pana la diverse tehnici de fotografiere. Am iesit pe teren in Brasov si in afara Brasovului si am invatat sa editam fotografii in Adobe Lightroom. De asemenea am testat si echipamente de la parteneri. Recomand acest curs tuturor celor care sunt dornici sa descopere fotografia si sa ajunga sa realizeze fotografiile pe care alta data doar le priveau si nu si-au imaginat ca vor ajunge si ei sa le creeze.


PARTENERI

SUSTINEM