MAKING OF

SERVICII


Munte si fotografie
making of 2010

Daca anul trecut luna octombrie ne-a intampinat cu vreme buna si cu temperaturi moderate, anul acesta iarna a venit mult mai devreme iar workshop-ul din Bucegi, a devenit unul plin de zapada. Turele insa nu au fost afectate si conform programului ne-am avantat pana in Culmea Strunga, prin zapada si ceata, am poposit din nou pe malul Ialomitei pentru a fotografia micile cascade si am pictat cu lumina in Pestera Ialomitei.

 

Echipa a fost una deosebita, cu multi pasionati de munte si mai ales multi pasionati de fotografie. Atmosfera de cabana oferita de gazdele de la Salvamont, a fost si ea ca de obicei una prietenoasa.

 

Va invitam sa descoperiti cateva imagini din aceasta tura si va asteptam la urmatoarea editie, mai ales ca de data aceasta vom urca pe culmile Bucegiului in primavara, pentru a fotografia crestele acoperite cu bujor de munte.

 

Va asteptam.ALTE ARTICOLE

TESTIMONIAL

Alexandra Panciu
Initiere in fotografie BV - curs foto

Am paticipat la curs cu mare drag, atmosfera a fost foarte placuta,am aflat foarte multe lucruri noi. Dan Dinu este un trainer exceptional, transmite pasiunea pentru fotografie, ofera informatii pretioase si te surprinde cu povestile inedite din turele foto pe care le organizeaza. Recomand cu toata increderea acest curs, veti invata foarte multe, lectiile sunt foarte bine structurate si totul se desfasoara intr-un cadru plin de energie pozitiva.


PARTENERI

SUSTINEM