MAKING OF

SERVICII


La poalele Coziei
making of 2011

Desi ar fi trebuit sa fie primavara, datorita climatului mai bland al zonei, Cozia ne-a intampinat cu zile de iarna autentica. Cu toate astea insa nu am stat degeaba si am avut parte de doua zile de ture frumoase, cu multa zapada si voie buna. Am parcurs traseele turistice catre Manastirea Stanisoara si Turnu, ne-am bucurat de cascadele de pe Valea Lotrisorului, am fotografiat Manastirea Cozia in lumina albastra a serii si ne-am bucurat chiar si de prezenta catorva capre negre.

 

La workshop-ul din Cozia, chiar daca primavara nu isi intrase inca in drepturi, am avut parte de vreme numai buna pentru drumetie. In ture s-au legat multe prietenii si s-au facut fotografii frumoase, iar acesta este in cele din urma scopul oricarui workshop. Cu totii am avut cate ceva de invatat si experimentat de pe urma acestei intalniri.

 

Toate bune si va asteptam alaturi de noi la urmatoarea editie.ALTE ARTICOLE

TESTIMONIAL

Monica Gabriela Mitrea
Initiere in fotografie BV - curs foto

Sunt unul dintre participantii la cursul de initiere in fotografie (nov 2015) si pot spune ca am invatat multe lucruri pe care internetul nu mi le-a oferit. La acest curs pot participa si cei care deja s-au familiarizat cu aparatul si au facut cateva cadre, dar vor mai mult de la ei. Nimic nu se compara cu a invata de la un trainer cu experienta. Aici am gasit raspunsul multor intrebari pe care le aveam. Am descoperit idei noi si am invatat si de la colegii cursanti. Atmosfera, trainer-ul (Dan Dinu) si colegii au fost cu totul nemaipomenite. Pe scurt am invatat de la folosirea aparatului (functii si setari), reguli de compozitie, caracteristici ale tuturor tipurilor de fotografie si pana la diverse tehnici de fotografiere. Am iesit pe teren in Brasov si in afara Brasovului si am invatat sa editam fotografii in Adobe Lightroom. De asemenea am testat si echipamente de la parteneri. Recomand acest curs tuturor celor care sunt dornici sa descopere fotografia si sa ajunga sa realizeze fotografiile pe care alta data doar le priveau si nu si-au imaginat ca vor ajunge si ei sa le creeze.


PARTENERI

SUSTINEM