MAKING OF

SERVICII


In inima Deltei
making of 2011

Anul acesta am ales sa facem doua workshop-uri distincte in Delta Dunarii. Primul s-a desfasurat in luna mai in zona Uzlina, unde am avut ocazia sa fotografiem lacurile si canalele pe care le vizitasem si anul trecut. Bineinteles ca fiecare tura in Delta vine cu alte provocari, asa ca nimic nu a semanat, iar rasariturile de soare si pasarile au fost atractia turei.

 

A doua locatie a acestui an a fost Mila 23 si Padurea Letea. Desi luna august a fost destul de calduroasa, ne-a lasat sa ne bucuram din plin de tot ce are Delta mai frumos. Apele destul de scazute au oferit un alt tip de peisaj, iar pasarile, desi nu mai erau in penaj nuptial, ne-au oferit multe oportunitati pentru fotografii interesante.

 

Va las sa descoperiti cateva imagini de making of si va astept si pe voi data viitoare la o noua aventura alaturi de noi in Delta Dunarii.ALTE ARTICOLE

TESTIMONIAL

Alin Mihalcea
Portretul fine-art - workshop foto
Am ales acest workshop deoarece am dorit sa explorez mai mult fotografia de portret. Am facut niste pasi in a invata sa folosesc lumina naturala si mi-am dat seama ca nu doar in studio sau la apus exista lumina buna. Am vazut ca se pot folosi amorse si diverse obiecte pentru a crea rapid tot felul de efecte. Per total am invatat multe: despre cromatica, despre toate elementele la care sa fiu atent in fotografia de portret, tehnici de editare etc Tania si Luiza au fost foarte deschise si ne-au dezvaluit din “secretele” lor. Mi-a placut si ca erau tot timpul disponibile sa ofere pe loc feed-back si sugestii in timpul shootingului. Workshopul a fost bine structurat, cu destul de mult timp pentru fotografiere propriu-zisa, atat in exterior cat si in interior, culminand cu casa parasita din padure; iar la final am discutat fotografiile facute de fiecare. Atmosfera a fost foarte fun si am descoperit lucruri noi si de la ceilalti participanti. Workshopul a fost peste asteptari si il recomand.

PARTENERI

SUSTINEM