MAKING OF

SERVICII


Culorile toamnei
making of 2011

Mergem pentru al treilea an consecutiv la Sfanta Ana la workshop si parca de fiecare data a fost altfel. Alti oameni, alte idei si parca si alt peisaj. Anul acesta padurea nu a fost foarte colorata datorita zilelor calduroase din septembrie, insa asta nu ne-a deranjat deloc, pentru ca ceata de pe malul lacului si lumina frumoasa nu au intarziat sa apara. Ca de obicesi mlastina de la Mohos a fost si ea spectaculoasa, mai ales de privit pentru ca de pozat este mult mai greu, iar plimbarile prin padure si apusurile de soare, chiar daca nu au fost cele mai spectaculoase, au completat frumos intreaga tura.

 

Culorile Toamnei nu se dezminte nici de aceasta data si se mentine unul dintre cele mai frumoase workshop-uri pe care le organizam. Toate bune si va asteptam si pe voi data viitoare.ALTE ARTICOLE

TESTIMONIAL

Alin Mihalcea
Portretul fine-art - workshop foto
Am ales acest workshop deoarece am dorit sa explorez mai mult fotografia de portret. Am facut niste pasi in a invata sa folosesc lumina naturala si mi-am dat seama ca nu doar in studio sau la apus exista lumina buna. Am vazut ca se pot folosi amorse si diverse obiecte pentru a crea rapid tot felul de efecte. Per total am invatat multe: despre cromatica, despre toate elementele la care sa fiu atent in fotografia de portret, tehnici de editare etc Tania si Luiza au fost foarte deschise si ne-au dezvaluit din “secretele” lor. Mi-a placut si ca erau tot timpul disponibile sa ofere pe loc feed-back si sugestii in timpul shootingului. Workshopul a fost bine structurat, cu destul de mult timp pentru fotografiere propriu-zisa, atat in exterior cat si in interior, culminand cu casa parasita din padure; iar la final am discutat fotografiile facute de fiecare. Atmosfera a fost foarte fun si am descoperit lucruri noi si de la ceilalti participanti. Workshopul a fost peste asteptari si il recomand.

PARTENERI

SUSTINEM