STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Dan Dinu pleaca in vacanta cu Nikon
25 Mai 2010

In weekend-ul 29-30 mai 2010, Nikon organizeaza in Baneasa Shopping City din Bucuresti evenimentul “Sunt cu Nikon in vacanta”. Vizitatorii vor putea testa toate aparatele foto compacte si DSLR Nikon, vor putea vizita expozitia a sase dintre cei mai cunoscuti fotografi romani si vor avea sansa de a invata cum sa fotografieze in vacanta de la un fotograf profesionist.

Expozitia foto cu subiectul “Destinatii de vacanta” cuprinde imagini realizate de fotografii Mihai Moiceanu, Alin Popescu, Bogdan Panait, Dan Dinu, Sebastian Enache si Stelian Pavalache in cateva locatii interesante de pe patru continente. Fie ca este vorba de un peisaj urban din Las Vegas, de o panorama mirifica a Muntilor Himalaya sau de un pelican luandu-si zborul in Delta Dunarii, veti avea posibilitatea de a vedea prin intermediul fotografiilor 24 de destinatii spectaculoase de vacanta din intreaga lume.

Dintre destinatiile prezentate, patru sunt ilustrate de Dan Dinu cu imagini din expozitia Dunarea - de la Padurea Neagra la Marea Neagra si includ cinci fotografii realizate in Germania, la izvoarele fluviului, in Ungaria, la Kopacki Rit in Croatia si bineinteles in Delta Dunarii.

Va asteptam sa va bucurati de destinatiile alese de Nikon, si de ce nu sa le alegeti pentru o viitoare vacanta.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Photo tour - 30 Noi 2018
Curs foto - 14 Ian 2019

PARTENERI

SUSTINEM