STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Romania Salbatica
expozitia ajunge in Timisoara

Expoziția "România Sălbatică" realizată de fotograful Dan Dinu cu susținerea World Wide Fund for Nature (WWF) și Garanti Bank, aduce la Timișoara unele dintre cele mai sălbatice și spectaculoase locuri din cele 13 parcuri naționale ale României și din rezervația biosferei Delta Dunării.

Expoziția este o colecţie de 50 de fotografii, expuse pe panouri de mari dimensiuni. Din august 2010 până în septembrie 2011, Dan Dinu a cutreierat 14 dintre cele 28 de destinaţii incluse în proiectul „România sălbatică”, urmând ca până la sfârșitul anului viitor imaginile din cele 12 parcuri naturale și cele două geoparcuri să se alăture celor din expoziție.

În prima etapă a proiectului, cele mai spectaculoase zone din parcurile naționale au fost surprinse în imagini menite să constituie o colecție publică de fotografii de calitate din ariile protejate din România.

Expoziția va fi vernisată marți 09 noiembrie la Cafeneau Eclipse (str. Popa Șapcă 4, Bastion Maria Theresia) de la ora 11, când veți putea să îl întâlniți pe autor și pe cei implicați în proiect și veți putea afla ultimele noutăți despre viitoarele ture din parcurile naturale. Fotografiile sunt expuse în aer liber până în 22 noiembrie pe strada Alba Iulia.

Vă așteptam!

Puteti vedea imagini si comentarii despre eveniment pe www.facebook.com/romaniasalbatica

Proiectul Romania Salbatica este o initiativa a fotografului Dan Dinu in colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature) si este realizat cu sprijinul RNP Romsilva si implementat impreuna cu Administratiile Parcurilor Naturale si Nationale.

Organizatori: Garanti Bank, WWF România

Parteneri: Photolife, Nikon, Gitzo, Manfrotto, Sport Virus

Parteneri media principali: Europa FM, Think outside the box

Parteneri media: Photo Setup, Foto-magazin.ro, Fotografa.ro, F64, Fotonatura.ro, ClubulFoto.com, Comunitatefoto.ro, Calendar Evenimente.ro


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Photo tour - 30 Noi 2018
Curs foto - 14 Ian 2019

PARTENERI

SUSTINEM