STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Muntii Macinului
o destinatie mai aparte

Una dintre cele mai fascinante si deosebite destinatii din prima parte a proiectului Romania Salbatica, este Parcul national Muntii Macinului. Unicitatea acestui peisaj, salbaticia locurilor si diversitatea, sunt doar cateva aspecte care fac din acest parc un loc pe care oricine iubeste natura trebuie sa il vada. Muntii Macinului sunt unii dintre cei mai batrani munti din Europa, iar in acelasi timp, interferența ecosistemelor pontico – submediteraneene, central europene și asiatice de aici, fac ca pe o suprafață de mai puțin de 1% din teritoriul țării, să întâlnim peste 50% din speciile de floră și faună ale României. Va invit sa descoperiti una dintre cele mai interesante destinatii ale Romaniei Salbatice pe www.dandinu.net si sa urmariti si alte galerii de imagini pe www.romaniasalbatica.ro.

Proiectul ROMANIA SĂLBATICĂ este o iniţiativă a fotografului Dan Dinu în colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature) şi este realizat cu sprijinul RNP Romsilva şi implementat împreună cu Administraţiile Parcurilor Naturale şi Naţionale.

Proiectul beneficiază de susţinerea: Garanti Bank, Nikon, Photosetup, Gitzo, Manfrotto şi Photolife.
Parteneri media: Europa FM, Think outside the box, Foto-magazin.ro, F64, Fotografa.ro, Fotonatura.ro, ClubulFoto, Comunitatefoto.ro, Calendar Evenimente.ro


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM