STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Delta Dunarii
cel mai plin de viata loc al Romaniei Salbatice

Dintre toate zonele salbatice ale Romaniei, Delta Dunarii se remarca atat prin unicitate, dar si prin abundenta vietii de aici. In fiecare primavara mii de pasari sosesc pentru a popula canalele si lacurile Deltei si pentru a umple aerul cu cantece si zboruri elegante. Va invit de aceasta data sa calatorim impreuna intr-o lume mai aparte, dominata de apa, unde sa descoperiti cateva dintre uimitoarele pasari ce populeaza aceasta zona umeda si unde sa va minunati de cateva peisaje unice in Romania. Delta Dunarii ne face unici in Europa, asa ca trebuie sa ne canalizam toate eforturile posibile pentru a proteja si conserva acest loc.

Proiectul ROMANIA SALBATICA este o initiativa a fotografului Dan Dinu in colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature) si este realizat cu sprijinul RNP Romsilva si implementat impreuna cu Administratiile Parcurilor Naturale si Nationale.

Proiectul beneficiază de susţinerea: Garanti Bank, Nikon, Photosetup, Gitzo, Manfrotto şi Photolife.
Parteneri media: Europa FM, Think outside the box, Foto-magazin.ro, F64, Fotografa.ro, Fotonatura.ro, Clubulfoto.com, Comunitatefoto.ro, Calendar Evenimente.ro

Fotografiile din aceasta tura si povestea expeditiei le gasiti www.dandinu.net si www.romaniasalbatica.ro.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM