STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Chipuri din Maramures
expozitie foto Costas Dumitrescu la Brasov

Photolife si Libraria Okian din Brasov, va invita din 10 septembrie sa descoperiti alaturi de Costas Dumitrescu una dintre cele mai frumoase zone ale Romaniei, si nu oricum, ci prin chipurile localnicilor. Maramuresul este un tinut aparte, in care traditiile rurale inca se mai pastreaza, iar oamenii de aici sunt mandrii de ele si le pastreaza uneori din generatie in generatie. In cele 25 de imagini o sa va puteti bucura de zambete copilaresti, de fete brazdate de munca, de evlavie, de frumusete si de voie buna, iar asta pentru ca oricat de grea ar fi viata in aceste zone muntoase, maramuresenii nu uita ca trebuie sa fie mereu ospitalieri si cu zambetul pe buze. Imaginile lui Costas patrund adanc in lumea personajelor fotografiate, dincolo de o fatada aparenta, si redau lumea satului asa cum este ea, simpla, grea, cu bucurii banale si cu povesti frumoase.

Expozitie de fata face parte dintr-o serie inceputa in 2013 la Libraria Okian, la care au participa pana acum atat autori consacrati cat si fotografi mai putin cunoscuti, insa nu mai putin talentati. Am inceput cu o expozitie minunata de portrete a Tatianei Volontir, au urmat peisajele spectaculoase din indepartata lumea a nordului, in viziunea lui Alexandru Bobeica, Vlad Popescu, Lucian Brandus si Dan Dinu, am hoinarit printre creste montane cu Dorin Bofan, Serban Simbotelecan si Laurentiu Pavel, am descoperit peisajul inedit al Irlandei de Nord, alaturi de Horia Bogdan si o sa ne mai bucuram de inca o expozitie de grup pana la sfarsitul anului.

Alaturi de Costas Dumitrescu, autorul fotografiilor, gazda la acest eveniment va fi si fotograful Dan Dinu, cel care a facut selectia expozitii din acest proiect, demarat in 2013 de Photolife si Libraria Okian.
 
Expozitie: 
           10-30 septembrie 2013
Vernisaj:             Marti 10 septembrie ora 17.00

Libraria Okian se afla in Brasov, Piata Sfatului nr. 1, iar programul de vizitare este luni – vineri 10.00-18.00, sambata 10.00-13.00.

Va asteptam.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM