STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Milvus photo contest
isi anunta castigatorii

Cum v-aţi obişnuit deja, la începutul anului am anunţat din nou deschiderea concursului internaţional de fotografie de natură. De această dată, Asociaţia Grupul Milvus l-a organizat pentru a cincea oară, acesta devenind unul dintre cele mai longevive şi mai prestigioase concursuri de fotografie de natură din ţară. Ca de obicei, şi în acest an, fotografii amatorii şi profesioniştii şi-au înscris lucrările în două categorii (general şi viața animalelor). În concurs s-au strâns peste 630 de fotografii din 16 țări. În august a avut loc jurizarea, unde cei trei membrii (Dan Dinu – AFIAP, Photolife, Tamás András AFIAP, Kerekes István EFIAP/p,) au decis care dintre lucrări să fie premiate si expuse. Au urmat două săptămâni de votare pe un portal de socializare, pentru a alege premiul publicului.

Acest concurs a adunat an de an imagini extraordinare din toată lumea, însă până acum destul de puțini fotografi români au trimis poze. Deși am ajuns la a cincea ediţie, nu ne putem mândri cu prea multe lucrări primite din România, doar 23 de autori din totalul de 98 sunt de la noi din țară. Însă, pentru prima dată în istoria acestui concurs ne putem mândri cu premiul cel mare al concursului câștigat de un fotograf român.

Felicitări tuturor participanților! Iată rezultatul final al jurizării:

MARELE PREMIU:
Nagy Zoltán Gergely/România – Winter visitor – trofeul Milvus, diplomă și premiu de 500EUR

Categoria GENERAL
Loc 1: Jeffrey Venning/Australia – Lichen – diplomă și premiu de 200EUR
Loc 2: Achim Koepf/Germania – Polar Lights #213 – diplomă și premiu de 100EUR
Loc 3: Laki Zoltán/Ungaria – Light spots – diplomă și premiu acordat de Photosetup (geantă foto KATA C-56 în valoare de 58 EUR)

Highly commended/Poze foarte apreciate:
Kirják József/Ungaria – Calm and silence – diplomă
Varga István/Ungaria – Wonderland – diplomă

Categoria VIAȚA ANIMALELOR
Loc 1: Laki Zoltán/Ungaria – Eruption – diplomă și premiu de 200EUR
Loc 2: Demeter János/Ungaria – The fight – diplomă și premiu de 100EUR
Loc 3: Herpai Imre/Ungaria –  Winter-time – diplomă și premiu acordat de Photosetup (geantă foto KATA C-56 în valoare de 58 EUR)

Highly commended/Poze foarte apreciate:
Seema Swami/India – Green Metallic Bee
Gyurom János/ Ungaria – Ren

Premiul publicului, acordat pozei cu cele mai multe voturi:
Dovicsin András/Ungaria - Morning pearls

Expoziţia cu cele 53 de fotografii extraordinare alese de juriu și public, precum premierea câştigătorilor, va avea loc în luna noiembrie 2013, la Tg.Mureş, în galeria Mures Mall. Până atunci le puteți admira pe pagina de Facebook al concursului https://www.facebook.com/milvus.photocontest sau pe pagina web a Grupului Milvus  http://milvus.ro

Sponsor: Photosetup

Parteneri media: Photolife, Comunitatefoto.ro, Clubul Foto, FOTO-magazin, F64, efoto, Fotografa.ro, Fotonatura, Dor de ducă, BadOrGood.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM