STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Intalnire cu fotografia
un nou eveniment fotografic la Brasov

In urma interesului vostru manifestat pentru fotografie de-a lungul tuturor evenimentelor realizate impreuna, Libraria Okian si Photolife si-au propus sa deschida incepand cu luna iulie, o serie de intalniri cu si despre fotografie. In cadrul acestor evenimente o sa aveti ocazia sa intalniti diversi fotografi, o sa puteti discutati despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, o sa puteti face schimburi de idei, initia proiecte si, nu in ultimul rand, o sa va puteti face prieteni noi care impart aceeasi pasiune cu voi. Proiectul nostru se va intinde pe un an de zile si isi propune un ciclu de 12 intalnire, fiecare luna venind cu o tematica diferita. Gazda fiecarei intalniri va fi Dan Dinu, care va modera discutiile cu invitatii, va va prezenta idei noi si va va lansa provocari.
 
Prima intalnire, ce va avea loc in data de 25 iulie de la ora 18:30 la Libraria Okian, se numeste “10 cuvinte despre fotografie”, iar in cadrul acestei prezentari sustinuta de Dan Dinu, o sa vedeti cat de putin importanta este tehnica fotografica si pe ce ar trebui sa puneti baza pentru o fotografie cat mai reusita. Tot in aceasta intalnire o sa incercam sa aflam care sunt interesele voastre si ce ati vrea sa  aflati de la urmatoarele evenimente, pe cine ati vrea sa cunoasteti si ce genuri fotografice ati dori sa va fie prezentate.
 
Inscrierile la aceste intalniri se fac in baza unei confirmari, locurile in sala fiind limitate. Pentru inscriere si alte informatii puteti folosi florin.ifrim@okian.ro sau numarul de telefon  0728 728 315. Intrarea la aceasta intalnire este libera.
 
10 cuvinte despre fotografie – moderator Dan Dinu

Vineri 25 iulie ora 18:30
Libraria Okian, str. Muresenilor nr. 1
 
Va asteptam!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM