STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Inspiratia naturii
intalnire cu Zoltan Nagy la Brasov

Photolife si Libraria Okian din Brasov va invita la un nou eveniment din cadrul proiectului Intalnire cu Fotografia, ce se va desfasura pe un an de zile si prin intermediul caruia o sa aveti ocazia sa intalniti diversi fotografi, o sa puteti discutati despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, o sa puteti face schimburi de idei, initia proiecte si, nu in ultimul rand, o sa va puteti face prieteni noi care impart aceeasi pasiune cu voi. Gazda fiecarei intalniri fotografice va fi Dan Dinu, care va modera discutiile cu invitatii, va va prezenta idei noi si va va lansa provocari.

A sasea intalnire din cadrul proiectului este dedicata fotografiei de natura, iar invitatul nostru va fi Zoltan Nagy, un tanar fotograf cu premii importante obtinute in acest domeniu. El ne va povesti cum incearca sa isi caute inspiratia in natura si cum de fiecare data se regaseste in cele mai salbatice colturi ale tarii noastre. Ne va povesti despre cum s-a format ca si fotograf, dar si despre cel mai recent proiect al sau Retezatul Salbatic, pentru care a stat foarte mult timp in teren. Natura este uneori un subiect extrem de vast, insa in aceasta uriasa complexitate, Zoltan reuseste sa se regaseasca si sa fie inspirat, asa ca ne va povesti si noua care sunt metodele lui de abordare si cum isi gaseste creativitatea.

Inscrierile la aceste intalniri se fac in baza unei confirmari, locurile in sala fiind limitate. Pentru inscriere si alte informatii puteti folosi florin.ifrim@okian.ro sau numarul de telefon  0728 728 315. Intrarea este libera.

Inspiratia naturii – invitat Zoltan Nagy, moderator Dan Dinu

Vineri 19 decembrie ora 18:30
Libraria Okian, str. Muresenilor nr. 1

Va asteptam!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM