STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Manfrotto Off Road
pentru pasionatii de munte si fotografie

De curand, Manfrotto si-a unit fortele cu Fizan - una dintre cele mai mari firme Italiene, producatoare de echipamente profesionale outdoor si impreuna au creat colectia Off Road Support. Colectia  Off Road Support combina tehnologia si experienta oferita de Fizan in crearea betelor de  trakking, cu experienta Manfrotto in domeniul foto, realizand doua produse deosebit de folositoare fotografilor pasionati de munte. Astfel, colectia Off Road Support contine un model de bete de traking si un model de trepied foto  dedicat off road, ambele disponibile in cateva combinatii de culori.

 

Tuburile betelor de traking sunt realizate dintr-un aluminiu special, sunt foarte usoare si extrem de rezistente, facand astfel fata cu succes unei ture lungi la munte dar si capabile sa sustina echipament foto de pana la 2.5kg. Tuburile betelor beneficiaza de sistemul Flexy ce asigura durabilitate si rezistenta la forte de pana la 100kg, facand astfel fata la ture lungi. Manfroto si Fizan stiu foarte bine ca pentru pasionatii de calatorii montane fiecare gram coteaza, de aceea, betele de trakking cantaresc doar 400 grame, iar trepiedul Off Road doar 650gr.

Fizan, cu o traditie de peste 60 de ani in productia echipamentelor outdoor, realizeaza cele mai bune bete de trakking,  fiind recunoscuti in intreaga lume pentru calitatea si durabilitatea lor. Manfrotto, o experienta de peste 48 ani in domeniul foto, o garantie a calitatii si durabilitatii. Astfel, colectia Off Road Support nu poate fi decat un nou partener de incredere pentru fotografii pasionati de drumetii montane si un nou produs de succes in portofoliul Manfrotto.


Produsele Off Road Support sunt deja disponibile pe stoc la Photosetup. Detalii, aici: http://www.photosetup.ro/off-road/waking-sticks/


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM