STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Expozitia Identities
merge la Lyon

Consulatul General al Romaniei la Lyon va invita la vernisajul expozitiei de fotografie "Identities", semnata de Luiza Boldeanu si Tina Obreja, miercuri, 17 iunie, la ora 19,30. Expozitia prezinta o abordare unica a unui proiect fotografic, in care cele doua fotografe ne propun o serie de autoportrete duble, conceptuale, ce ne poarta in diverse stari si etape din viata noastra. Aceasta regasire in imaginile propuse, vine ca o lume uneori imaginara, alteori putin mai ancorata in concret, in care fiecare dintre noi isi oglindeste personalitatea, dorintele, temerile sau starea sufleteasca. Din intregul proiect reiese o trecere inevitabila a timpului, la care putem fi martori, insa din care putem pastra doar niste clipe efemere pastrate in amintire.

 

Expozitia va fi deschisa publicului intre 18-30 iunie, de luni pana joi, in intervalul orar 09-16 in salile Consulatului General al Romaniei la Lyon, 1, rue le Royer, 69003 Lyon.

 

Mai multe despre acest inedit proiect puteti gasi aici.

 

Luiza Boldeanu sustine in cadrul Photolife un curs dedicat fotografierii oamenilor si este trainer la alte workshop-uri si photo tour-uri pe acelasi subiect.


Va asteptam!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Photo tour - 29 Apr 2017
Photo tour - 25 Mai 2017
Curs foto - 12 Iun 2017
Curs foto online - 14 Iun 2017

PARTENERI

SUSTINEM