STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Tabara Photolife
Cincsor 2015

Dacă ești pasionat de fotografie și de zonele rurale ale României, ai acum ocazia să participi gratuit la o tabără foto organizată de Photolife și Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți, în inima țării. Gazdele noastre au restaurat vechea școală evanghelică (1910) și casa parohială evanghelică (sec.16), transformându-le într-un ansamblu arhitectural săsesc de excepție, în care nu numai că vei simți pulsul trecutului, dar te vei și bucura de o ospitalitate aparte. Tabăra noastră este concepută atât pentru a cunoaște întreaga echipă Photolife, cât și pentru a fotografia satul Cincșor și împrejurimile lui.

Alături de alți pasionați ca și tine, la această tură foto ai ocazia să cunoști toți trainerii Photolife, de la Dan Dinu, cel care a creat acest proiect și până la Horia Bogdan, trainer la ture foto și workshop-uri, Luiza Boldeanu și Tatiana Volontir traineri la cursurile și workshop-urile noastre despre fotografia cu oameni, dar și pe Anca Cernoschi, cel mai nou membru al echipei noastre ce va iniția un curs inedit cât de curând.

Pentru că avem mulți prieteni și pentru că locurile noastre sunt totuși limitate, iată ce trebuie să faci pentru a putea participa:

-    Intră pe pagina noastră de Facebook www.facebook.com/photolife.ro și dă-i un like, pentru a putea participa;


-    Trimite cele mai frumoase trei imagini ale tale pe adresa contact@photolife.ro. Nu contează tematica aleasă sau tehnica de realizare, trebuie doar să comunice cât mai mult prin mesaj și compoziție. Nu uita să ne spui și numele tău complet în mail. Poți trimite imaginile până pe 5 iulie 2015.


-     În data de 6 iulie 2015, cele mai bune dintre imaginile trimise se vor publica pe pagina noastră de Facebook. Până pe data de 10 iulie vor fi analizate imaginile și vor fi aleși câștigătorii. Fotografia care a strâns cele mai multe like-uri va primi automat un loc în tabără, iar restul de locuri vor fi ocupate după alegerea participanților de către un juriu format din trainerii Photolife.

Mai multe informații despre concurs și participare găsești pe www.photolife.ro și pe pagina noastră de Facebook www.facebook.com/photolife.ro


Despre gazdele noastre și despre proiectul lor de la Cincșor, poți citi mai multe aici www.transilvania-cincsor.ro  

Te așteptăm. Mult succes.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Photo tour - 30 Noi 2018
Curs foto - 14 Ian 2019

PARTENERI

SUSTINEM