STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


PhotoLife expo 2015
pentru participantii la turele noastre foto

Așa cum v-am obișnuit, în fiecare an vă invităm să participați la o expoziție foto ce vă este dedicată în întregime. PhotoLife expo este constituită din imaginile voastre, cele pe care le-ați realizat alături de noi la turele de la cursuri și la workshop-urile sau photo tour-urile în care am mers împreună. În 2015 o să avem o expoziție bogată, care să reunească imagini din deșerturile Namibia și Iordaniei, o să admirăm împreună Aurorele Boreale ale Norvegiei, peisajele de coastă ale Scoției și Irlandei de Nord, ghețarii Islandei, dar și peisaje mai cunoscute cum ar fi cele din Deltă și de la cazanele Dunării sau portrete din Maramureș.

 

Expoziția este deschisă tuturor celor care au participat alături de noi la o tură foto, indiferent care a fost ea și va fi vernisată la Brașov, în cadrul Librăriei Okian. Va rămâne deschisă toată luna februarie.

 

Pentru a participa trebuie sa ne trimiteți 10 fotografii în format JPG, cu latura mare de 2000px, dintre cele mai bune realizate de voi în turele naostre foto din 2015. Trebuie să trimiteți aceste imagini până pe 17 ianuarie. După o selecție a materialului primit, vom alege imaginile care se vor regăsi în expoziție. Cei care ați trimis deja imagini pentru revista PhotoLife, nu mai trebuie să trimiteți altele.

 

Toate bune și așteptăm fotografiile voastre.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM