STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Concurs foto Milvus
cu tema peisaje si animale salbatice

Iubim natura și totuși ne îndepărtăm de ea. Admirăm pe rețelele sociale mii de fotografii cu peisaje care îți taie răsuflarea, toate fiind experiențe ale altor oameni. Noi te provocăm să ieși din casă, să te bucuri de soare, de natură, de liniștea și pacea pădurilor, de susurul izvoarelor și de măreția animalelor sălbatice. Te îndemnăm să imortalizezi aceste momente și să participi la cel de-al VIII-lea Concurs Internațional de Fotografie de Natură „Milvus”.

 

Ai la îndemână două secțiuni unde poți înscrie până la patru fotografii: Peisaje și Animale Sălbatice, condiția principală este ca acestea să fie realizate în condiții naturale și nu editate pe calculator. Mai multe despre regulamentul concursului găsești aici http://milvus.ro/en/english-contest-rules

 

Înregistrarea și încărcarea fotografiilor se face online pe site-ul Grupului Milvus cu ajutorul formularului de aicihttp://milvus.ro/en/photocontest

 

Juriul celui de-al VIII-lea concurs este deja consacrat: Tamás AndrásKerekes István și Dan Dinu.

 

Data limită de înscriere în concurs este 6 august, jurizarea are loc în data de 20 august.

 

În perioada 22 – 31 august, publicul va avea oportunitatea de a vota fotografia preferată pe pagina Facebook a Grupului Milvus. Câștigătorii ediției vor fi anunțați prin email în perioada 1 – 6 septembrie.

 

Marele premiu  – Trofeul MILVUS constă într-un certificat de merit și 500 de euro, însă fiecare categoria va avea trei câștigători, fiecare primind câte 200 de euro. Vor fi premiate și locurile doi și trei, dar și fotograful  care a cucerit publicul pe Facebook, sau cel mai bun fotograf român, care vor primi un pachet special din partea noastră.

 

Expoziția câștigătorilor din acest an va avea loc în luna octombrie, la o dată care va fi stabilită ulterior.

 

 Concursul de fotografie al Grupului Milvus este  într-o perpetuă transformare, an de an, primim fotografii care ne iau respirația, dovadă că oamenii încă apreciază o plimbare în natură, un apus de soare, o buburuză croindu-și drum pe o frunză sau o pasăre maiestuoasă în zborul ei.” – Papp Judith, managerul competiției.

 

Anul trecut, în concurs au fost înscrise peste 450 de fotografii în cadrul a două secțiuni – general și macro. Lucrările au venit din țări precum România, Ungaria, Italia, Rusia,  Spania, Belgia, Gibraltar, Danemarca, Franța, Grecia, Finlanda, Macao, Slovacia și Marea Britanie.

 

Te invităm să arunci o privire la câteva fotografii din concursul de anul trecut: http://milvus.ro/castigatorii-celui-de-al-saptelea-concurs-international-de-fotografie-de-natura-milvus/7732 

 

Te așteptăm!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM