STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Editarea si indexarea fotografiilor
in Adobe Lightroom

Adobe Lightroom este un program dezvoltat exclusiv pentru fotografi, cu ajutorul căruia puteți nu numai să vă editați imaginile, ci și să le organizați într-o bază de date conceputa profesionist și să scăpați astfel de miile de imagini împraștiate peste tot. La workshop-ul nostru o să vedeți ce înseamnă un  workflow-ul complet, de la declanșare și până la arhivare pe termen lung, o să învățați despre back-up, color management și calibrarea monitorului, RAW, histogramă și multe altele.

 

Workshop-ul se desfășoara pe parcursul a două zile și însumează 10h, ce conțin atât informații teoretice cât și practice. Numărul de locuri este limitat la 8, pentru a da posibilitatea trainer-ului să lucreze cu fiecare cursant în parte. Participanții vor putea exersa la acest workshop cele discutate, fiind alocat timp pentru a experimenta în program noțiunile și conceptele studiate. Trainer vă este Dan Dinu, care folosește cu succes acest program de mai bine de șase ani și care vă va arăta exemplele de funcționare chiar pe baza lui de fotografii.

 

EDITAREA SI INDEXAREA FOTOGRAFIILOR – 26-27 noiembrie 2016 - Brașov

Durata: 2 zile (10h)

Taxa: 400 lei (include instruirea de la workshop și coffee break)

 

Mai multe detalii și înscrierea pe http://www.photolife.ro/ro/detalii/222/Editarea-si-indexarea-fotografiilor-BV-noi-2016

 

Ca să vă faceți o idee despre cât vă poate fi de util acest workshop, citiți părerile celor care l-au urmat, la rubrica Testimonial de la link-ul de mai sus.

 

Vă așteptăm!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM