STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Lightroom
editarea si indexarea fotografiilor

Te-ai gândit vreodată că o fotografie este mai frumoasă dacă este editată corect? Și nu, nu ne gândim la exagerări care să îți fure privirea, ci la acele minime ajustări care să o pună în valoare. Te-ai gândit vreodată că degeaba facem fotografii frumoase, dacă atunci când vrem să le căutăm nu le mai găsim prin miile de cadre împrăștiate peste tot? Ei bine a venit timpul să fim mai organizați, mai cumpătați în editare, mai profesioniști în abordare. A venit timpul să învățăm cum să ne ținem munca în ordine și în siguranță. 

 

Adobe Lightroom este un program dezvoltat exclusiv pentru fotografi, cu ajutorul căruia puteți nu numai să vă editați imaginile, ci și să le organizați într-o bază de date conceputa profesionist și să scăpați astfel de miile de imagini împraștiate peste tot. O să vedeți ce înseamnă un  workflow complet, de la declanșare și până la arhivare pe termen lung, o să învățați despre back-up, color management și calibrarea monitorului, formatul RAW, histogramă și multe altele.

 

Workshop-ul se desfășoara pe parcursul a două zile și însumează 10h, ce conțin atât informații teoretice cât și practice. Numărul de locuri este limitat la 8, pentru a da posibilitatea trainer-ului să lucreze cu fiecare cursant în parte. Participanții vor putea exersa la acest workshop cele discutate, fiind alocat timp pentru a experimenta în program noțiunile și conceptele studiate. Trainer vă este Dan Dinu, care folosește cu succes acest program de mai bine de opt ani și care vă va arăta exemplele de funcționare chiar pe baza lui de date.

 

EDITAREA SI INDEXAREA FOTOGRAFIILOR - 17-18 noiembrie 2018 - Brașov

Durata: 2 zile (10h)

Taxa: 400 lei (include instruirea de la workshop și coffee break)

 

Mai multe detalii și înscrierea aici. Vă așteptăm!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM