PhotoLife s-a născut din pasiune pentru fotografie, iar acest lucru ne definește încă din 2007, când fotograful Dan Dinu a creat acest proiect. Totul a fost conceput astfel încât oricine să se poată regăsi în activitățile noastre, indiferent că este vorba de un curs de fotografie, de un workshop, de un photo tour sau orice alt eveniment organizat. Odată cu acest proiect am venit în întâmpinarea fotografilor cu soluții la mai toate problemele generate de pasiunea pe care o împărtășesc. Indiferent că ați avut nevoie de teoria oferită de un curs, de practica oferită de o tură foto sau pur și simplu de un sfat, în tot acest timp am fost alături de voi și v-am sprijinit. Împreună am creat una dintre cele mai mari și serioase școli foto din România, iar pentru asta vă mulțumim.

Ne place să credem că PhotoLife nu înseamnă însă doar o școală de fotografie, ci înseamnă: pasiune, dedicație și perseverență. Pasiune pentru ceea ce facem, dedicație pentru cei care aleg să fie alături de noi și perseverență pentru a ne dezvolta continuu. Trainerii noștri nu sunt doar niște simpli fotografi, ci oameni care încearcă să fie tot mai buni în ceea ce fac, care pun extrem de multă pasiune în munca lor și care, poate cel mai important, sunt deschiși să împărtășească și altora cunoștințele lor.

Noi îți spunem tot ce știm, pentru că numai astfel vom deveni la rândul nostru nevoiți să învățăm mai mult și să evoluăm alături de voi.

Mai multe despre ceea ce am realizat până acum găsiți în istoricul de mai jos. Vă mulțumim pentru că ne sunteți aproape.

2618

de participanți la activitățile noastre

113

de cursuri foto susținute

137

workshop-uri și photo tour-uri susținute

15

țări vizitate în
turele foto

17

ani de experiență

Dan Dinu

fotograf / trainer PhotoLife

Dan este fotograf de mai bine de 20 de ani și este fondatorul PhotoLife. Este președintele Forona și se implică în numeroase proiecte, printre care și România Sălbatică, cel mai mare proiect de fotografie de natură din țară.

Daniel Hașiegan

fotograf / trainer PhotoLife

Daniel este trainer PhotoLife și se ocupă în special de ședințele practice de la cursurile noastre. Este membru activ în diverse organizații fotografice și are o foarte bună experiență în tot ceea ce înseamnă tehnica fotografică. 

Iliuță Goean

fotograf colaborator / ghid Delta Dunării

Iliuță este un foarte bun ghid și cunoscător al Deltei Dunării și unul dintre colaboratorii noștri cei mai vechi. Împreună cu el am dezvoltat la PhotoLife programe specializate pe fotografia wildife încă din 2010.

Laurent Lefèvre

fotograf colaborator / webmaster

Laurent a participat la un curs de fotografie alături de PhotoLife, în 2013, iar mai apoi au urmat nenumărate ture foto. A participat la mai multe expoziții de grup și proiecte alături de Dan Dinu și este co-organizator al turelor noastre din Franța.

Dragoș Pirnog

partener Explore Travel

Dragoș lucrează în turism din anul 2000 și se consideră norocos să activeze într-un domeniu atât de frumos, în care să își transforme pasiunea în muncă și invers. Explore Travel a fost înființată în 2006 și a inovat constant pe piața de turism.

Cosmin Dumitrache

videograf colaborator

Cosmin este un colaborator frecvent la PhotoLife și se implică în proiecte dedicate filmului documentar. Din 2013 a creat mai multe proiecte de film pentru mai toate ONG-urile importante din domeniul conservării naturii.

Luiza & Cristian Cerghedean

colaboratori PhotoLife

Luiza și Cristian au descoperit că fotografia presupune mai mult decât instantanee și amintiri digitale, iar din 2015, de când au venit prima dată la activitățile noastre,  au început să se implice activ în tot ceea ce înseamnă și promovează PhotoLife.