photolife-logo

Dan Dinu

Trainer

Dan practică fotografia de mai bine de 20 de ani și în 2007 a fondat PhotoLife, una dintre cele mai vechi și mai mari școli de fotografie din țară, unde a organizat până acum foarte multe cursuri și workshop-uri. În prezent este membru fondator și președintele Forona (Organizația Fotografilor de Natură din România) și se implică în numeroase proiecte fotografice ce vizează protecția mediului, alături de cele mai importante ONG-uri din domeniu cum ar fi WWFPropark sau Conservation Carpathia.
 
A fost publicat în numeroase reviste, printre care National Geographic, Photo Travel, National Geographic Traveler, Photo Magazine, Foto 4all, Foto-video sau WWF Panda Magazine. Dan are numeroase nominalizări sau premii la concursuri de specialitate și peste 70 de lucrări acceptate în saloane de fotografie naționale și internaționale. Este artist al Federației Internaționale de Artă Fotografică cu distincția AFIAP și a fost până acum membru în juriu la mai multe concursuri foto, printre care Milvus Photo Contest, cel mai important concurs de fotografie de natură din România.
 
În ultimii ani a avut ocazia să colaboreze în proiecte importante de fotografie, cum ar fi Wild Wonders of Europe sau Rewilding Europe și este fotograf colaborator al WWF (World Wide Fund for Nature), cea mai mare organizație de protecția mediului din lume. În 2010 a inițiat România Sălbatică, cel mai mare proiect de fotografie de natură creat până acum în țară.
 
Dan a avut 6 expoziții personale și numeroase videoproiecții și a participat la multe expoziții de grup. A vizitat și fotografiat până acum peste 30 de țări și este unul dintre principalii noștri traineri la turele foto.

 

Portofoliu

+ 6 expoziții personale și numeroase videoproiecții și expoziții de grup;
+ lucrări publicate în diverse reviste și albume de profil;
+ artist al Federației Internaționale de Artă Fotografică și distincție AFIAP;
+ peste 70 de lucrări acceptate la saloane de fotografie naționale și internaționale și peste 20 de premii obținute;
+ inițiatorul România Sălbatică, cel mai mare proiect de fotografie de natură realizat până acum în țară;
+ colaborator al unor proiecte de fotografie importante precum Wild Wonders of Europe sau Rewilding Europe;
+ fotograf colaborator al WWF (World Wide Fund for Nature), cea mai mare organizație de protecția mediului din lume.

Mai multe informații puteți găsi pe www.dandinu.net.

Dan Dinu

fotograf / trainer PhotoLife

Dan este fotograf de mai bine de 20 de ani și este fondatorul PhotoLife. Este președintele Forona și se implică în numeroase proiecte, printre care și România Sălbatică, cel mai mare proiect de fotografie de natură din țară.

Daniel Hașiegan

fotograf / trainer PhotoLife

Daniel este trainer PhotoLife și se ocupă în special de ședințele practice de la cursurile noastre. Este membru activ în diverse organizații fotografice și are o foarte bună experiență în tot ceea ce înseamnă tehnica fotografică. 

Iliuță Goean

fotograf colaborator / ghid Delta Dunării

Iliuță este un foarte bun ghid și cunoscător al Deltei Dunării și unul dintre colaboratorii noștri cei mai vechi. Împreună cu el am dezvoltat la PhotoLife programe specializate pe fotografia wildife încă din 2010.

Laurent Lefèvre

fotograf colaborator / webmaster

Laurent a participat la un curs de fotografie alături de PhotoLife, în 2013, iar mai apoi au urmat nenumărate ture foto. A participat la mai multe expoziții de grup și proiecte alături de Dan Dinu și este co-organizator al turelor noastre din Franța.

Dragoș Pirnog

partener Explore Travel

Dragoș lucrează în turism din anul 2000 și se consideră norocos să activeze într-un domeniu atât de frumos, în care să își transforme pasiunea în muncă și invers. Explore Travel a fost înființată în 2006 și a inovat constant pe piața de turism.

Cosmin Dumitrache

videograf colaborator

Cosmin este un colaborator frecvent la PhotoLife și se implică în proiecte dedicate filmului documentar. Din 2013 a creat mai multe proiecte de film pentru mai toate ONG-urile importante din domeniul conservării naturii.

Luiza & Cristian Cerghedean

colaboratori PhotoLife

Luiza și Cristian au descoperit că fotografia presupune mai mult decât instantanee și amintiri digitale, iar din 2015, de când au venit prima dată la activitățile noastre,  au început să se implice activ în tot ceea ce înseamnă și promovează PhotoLife.