Inițiere în fotografie

20
FEB 2021

Editarea și indexarea fotografiilor | BV
Brașov

2
zile

500
lei

Trainer
Dan Dinu

Zilnic vedem fotografii minunate și ne întrebăm care sunt secretele din spatele acestora. Ei bine a venit momentul să le aflați alături de Dan Dinu, la un workshop interactiv ce își propune să vă dezvăluie tainele Adobe Lightroom, un program special conceput pentru fotografi, unde puteți edita, arhiva și indexa imaginile digitale.

Uitați de miile de imagini împrăștiate peste tot, uitați de programe complicate și neprietenoase, pentru că aveți acum șansa să învățati cum lucrează un fotograf profesionist.

Diana Bercaru

Editarea și indexarea fotografiilor | BV

Un workshop interactiv, interesant, plăcut, deschis... adică, PERFECT. Un workshop pe parcursul căruia trainerul îți oferă toate informațiile de care ai nevoie și îți răspunde la întrebări, înainte de a le adresa. Vă mulțumim pentru că ne ajutați să evoluăm!

Cristian CERGHEDEAN

Editarea și indexarea fotografiilor | BV

Am fost a treia oară la acest curs și tot am plecat cu 9 lecții noi învățate. Lightroom este cu siguranță cea mai utilă unealtă software pentru un fotograf, fie el amator sau profesionist. Cursul PhotoLife te împrietenește cu acest software într-o atmosferă fa...

Petrica - Daniel HASIEGAN

Editarea și indexarea fotografiilor | BV

Un workshop excelent, poti fi un bun fotograf, poti avea imagini uluitoare daca nu le poti gestiona rapid, daca nu le poti pastra la îndemana, si nu stii ce, cât si unde să editezi din imaginile tale cred ca ai nevoie de acest workshop. Dan Dinu te...